#trenirajsamajom

MAMA FIT KONCEPT

VREME TRENINGA: ponedeljak i četvrtak u 9.30
CENA TRENINGA: 50 € (za 8 mesečnih treninga)

U samom srcu Vračara Fitnes studio Treniraj sa Majom u saradnji sa MAMA FIT programom organizuje program vežbanja u trudnoći

MAMA FIT KONCEPT U FITNES STUDIJU TRENIRAJ SA MAJOM

Dobrobit vežbanja u trudnoći je ogromna. Vežbanjem možemo popraviti kako fizičke tako i psihičke neprijatnosti koje trudnoća donosi. Poboljšaćemo raspoloženje, umanjiti zabrinutost i nervozu, umanjiti bol i rasteretiti delove tela koji u trudnoći najviše trpe, unaprediti kvalitet sna, poboljšati rad organa za varenje, sprečiti trudnički dijabetes, kao i pojavu prekomerne težine, olakšati porodjaj i naposletku, brže se oporaviti.

TRUDNOLINA VEŽBALINA

VREME TRENINGA: ponedeljak i četvrtak u 9.30
CENA TRENINGA: 50 € (za 8 mesečnih treninga)

TRUDNOLINA VEŽBALINA je fitnes program specijalno osmišljen za trudnice i bazira se na pažljivo odabranim vežbama koje imaju zadatak da eliminišu nuspojave koje donosi trudnoća, kao i da unaprede psiho-fizičku formu trudnice. Pravilno vežbanje i ishrana ključne su za dobru trudnoću.

Svaki trimestar zahteva drugačiji program vežbi zato je TRUDNOLINA VEŽBALINA tu da se prilagodi tebi i promenama kojima je izloženo tvoje telo. Trudnoća je pravo vreme da se pobrineš za svoje zdravlje. Naš zadatak je da te osnažimo i pripremimo za porodjaj.